news
logo Penzion Kuria

Oravapass

10.01.2013
Ponúkame Oravapass k ubytovaniu, rôzne zľavy od 5 do 20 % www.oravapass.sk...
čítaj viac >>>

21.02.2019

DENNÉ MENU

11.07.0005
Penzión Kúria  ** Menu na týždeň    18.2. do 22.2.2019  Výdaj jedál denného menu od: 10.30 do: 14.00 hodiny                   Pondelok:      18.2.2019 1,-       €          Polievka :...
čítaj viac >>>

21.02.2019 aquapark ninak

Denné menu >
Navigácia: Novinky > DENNÉ MENU

11.07.0005 00:00:00 DENNÉ MENU

Penzión Kúria  **

Menu na týždeň    18.2. do 22.2.2019
 Výdaj jedál denného menu od: 10.30 do: 14.00 hodiny                  
Pondelok:      18.2.2019
1,-       €          Polievka :  Hŕstková , chlieb  1,7,9   
3,70   €          1:         120g Prírodné kuracie prsia so šampiňónmi , dusená ryža                       1,7
4,- €               2:         120g Čiernohorský bravčový rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka        1,3,7
5,-   €              XXL: 150g Bravčové rezy na šípkovej omáčke , 100g americké zemiaky, 100g ryža  1,7        
                              OVOCIE
                                  
Utorok:           19.2.2019
1,-       €          Polievka: Slepačia s celestínskymi rezancami a zeleninou                            1,7,9
3,70   €          1:         120g Mexický guláš, dusená ryža   1,7
4,- €               2:         120g Zapečené kuracie prsia, opekané zemiaky                        1,7
5,-   €              XXL: 150g Bravčové rezy na šípkovej omáčke , 100g americké zemiaky, 100g ryža    1,7    
 
 
                                                                  DEZERT
Streda:           20.2.2019
1,-        €           Polievka: Brokolicová krémová so zemiakmi , chlieb                             1,7
3,70   €          1:         120g Penne s kuracím mäsom a špenátovo - syrovou omáčkou                                     1,7
4,-    €             2:         120g Katov meč , ½opekané zemiaky, ½ryža   1,7,10
5,-   €              XXL: 150g Bravčové rezy na šípkovej omáčke , 100g americké zemiaky, 100g ryža   1,7                                                                                                                                                                                       
 
Štvrtok :   21.2.2019    
1,-        €           Polievka: Boršč, chlieb 1,7
3,70   €          1:         120g Bratislavské plece, knedľa  1,7
4,-    €             2:         120g Zaklepaný kurací rezeň, zemiaková kaša , obloha                       1,3,7
5,-   €              XXL: 150g Bravčové rezy na šípkovej omáčke , 100g americké zemiaky, 100g ryža        1,7                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               DEZERT
 
 
Piatok:           22.2.2019
1,-       €          Polievka :  Pórová s vajcom , chlieb   1,3,7
3,70   €          1:         100g Vyprážaný encián, hranolky , tatárska omáčka   1,3,7                
4,-       €            2:      120g Prírodný bravčový rezeň, volské oko, dusená ryža                            1,3         
5,-   €              XXL: 150g Bravčové rezy na šípkovej omáčke , 100g americké zemiaky, 100g ryža       1,7                                                                                                                                                                           
 
1.Obilniny, 2. Kôrovce, 3.vajcia, 4.ryby, 5.arašidy, 6.sójové zrná, 7.mlieko, 8.orechy, 9.zeler, 10.horčica, 11.sézamové semená, 12.kysličník siričitý a siričitany , 13.vlčí bôb, 14.mäkkýše .
 
 
 
  Polovičné porcie z denného menu sa nerobia
                                              
Váha mäsa na denné menu v surovom stave je 120g.
Jedálny lístok zostavila: Martina Macáková a Zdeno Bubala